Team

Sinterklaas, Mauricio en de rest
Sinterklaasintocht Drunen 2018 Met een “willekeurige” toeschouwer

We zijn trots op ons Team!

Stichting Sint, Mauricio en de rest werkt met een klein en enthousiast team van vrijwilligers. We zijn ontzettend trots op deze mensen die zich elk jaar weer belangeloos voor ons inzetten.

Voordat deze vrijwilligers met ons op pad mogen gaan ze eerst door een uitgebreide aanstellingsprocedure heen. Elke vrijwilliger heeft bijvoorbeeld een proeftijd en alle vrijwilligers zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG)

Sinterklaas

De Sinterklaasadviseur van Stichting Sint Mauricio en de rest is sinds 2008 actief als adviseur van Sinterklaas. Hij is zijn Sinterklaascarriere begonnen in Den-Haag werkend voor een landelijk opererend entertainment bedrijf en was o.a. te zien bij het Ministerie van Defensie en als Sinterklaasadviseur in de schilderswijk.

Mauricio

Piet Mauricio komt al sinds zijn elfde mee naar Nederland. Al direct leefde bij hem de wens om een eigen Sinterklaasorganisatie te starten.
Een paar jaar geleden mocht hij van Sinterklaas een eigen team bij elkaar zoeken om het Sinterklaasfeest te gaan organiseren in Drunen en omgeving.

Mauricio mag zich sinds die dag de oprichter noemen van Stichting Sint, Mauricio en de rest.
Je kon Piet Mauricio onder andere zien bij de intocht van Sinterklaas in Drunen, de Intocht van Sinterklaas in Heusden, de Intocht van Sinterklaas in Kaatsheuvel en de intocht van Sinterklaas in Vlijmen, de vele huisbezoeken die wij verzorgden, de Sinterklaasshow, de Pietendisco in de Stulp en in de film De club van Sinterklaas en het geblaf op de pakjesboot

Klungelpiet

Vanaf 2010 komt Klungelpiet al mee met Sinterklaas. Als Klungelpiet erbij is dan is chaos bijna gegarandeerd. Klungelpiet heeft een brede ervaring bij Sinterklaas huisbezoeken, evenementen, de intocht van Sinterklaas in Drunen, de Intocht van Sinterklaas in Heusden, de Intocht van Sinterklaas in Kaatsheuvel en de intocht van Sinterklaas in Vlijmen  

Pietamientje

Ja die kleine Pietamientje is voor ieder kind een vriendje.

Deze Piet is ons jongste teamlid, ze komt sinds 2016 met ons mee.
Je zult Pietamientje vooral zien bij huisbezoeken, de intocht van Sinterklaas in Drunen en de Intocht van Sinterklaas in Vlijmen.

Piet Bonita

Piet Bonita (niet te verwarren met de gelijknamige groentesnack of het eiland) gaat al een aantal jaren met ons mee als zogenoemde flexpiet, we zijn er dan ook erg blij mee dat ze vanaf dit jaar ons vaste team wil komen versterken.
Piet Bonita weet niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen om haar vingers te winden met haar tomeloze charme.

Piet Fiësta

Elk bezoek is weer een feest als Piet Fiësta is geweest. Sinds 2018 is deze Piet erbij maar hiervoor was hij al geen onbekende voor ons team.
Piet Fiësta herken je zo aan zijn vrolijke ogen, je ziet gewoon hoeveel plezier hij in zijn werk heeft!

Flexpieten

Naast ons vaste team hebben we een aantal Flexpieten die incidenteel met ons meegaan:
Oma Piet, Deejay Piet, Kwebbel, Pony Piet en Piet Merlot.

foto: Arjan van Dongen

Reacties gesloten.