Team

Sinterklaasintocht Drunen 2018 Met een “willekeurige” toeschouwer


Piet Mauricio

Piet Mauricio komt al sinds zijn elfde mee naar Nederland. Al direct leefde bij hem de wens om een eigen Sinterklaasorganisatie te starten.
Een paar jaar geleden mocht hij van Sinterklaas een eigen team bij elkaar zoeken om het Sinterklaasfeest te gaan organiseren in Drunen en omgeving.

Mauricio mag zich sinds die dag de oprichter noemen van Stichting Sint, Mauricio en de rest.
Je kon Piet Mauricio onder andere zien bij de intocht van Sinterklaas in Drunen, de Intocht van Sinterklaas in Heusden, de Intocht van Sinterklaas in Kaatsheuvel en de intocht van Sinterklaas in Vlijmen, de vele huisbezoeken die wij verzorgden, de Sinterklaasshow, de Pietendisco in de Stulp en in de film De club van Sinterklaas en het geblaf op de pakjesboot.

Sinterklaas

De Sinterklaasadviseur van Stichting Sint Mauricio en de rest is sinds 2008 actief als adviseur van Sinterklaas. Hij is zijn Sinterklaascarriere begonnen in Den-Haag werkend voor een landelijk opererend entertainment bedrijf en was o.a. te zien bij het Ministerie van Defensie en als Sinterklaasadviseur in de schilderswijk

Klungelpiet

Vanaf 2010 komt Klungelpiet al mee met Sinterklaas. Als Klungelpiet erbij is dan is chaos bijna gegarandeerd. Klungelpiet heeft een brede ervaring bij Sinterklaas huisbezoeken, evenementen, de intocht van Sinterklaas in Drunen, de Intocht van Sinterklaas in Heusden, de Intocht van Sinterklaas in Kaatsheuvel en de intocht van Sinterklaas in Vlijmen

Pietamientje

Pietamientje is bij Stichting Sint, Mauricio en de rest begonnen in 2016.  Deze Piet is ons jongste teamlid, je herkent haar meteen door haar gulle lach en tomeloze energie.
Je zult Pietamientje vooral zien bij huisbezoeken, de intocht van Sinterklaas in Drunen en de Intocht van Sinterklaas in Vlijmen.

Piet Vianetta

Vanaf 2017 komt Piet Vianetta met ons mee, en dat hebben we geweten. Stiekem is Piet Vianetta altijd een beetje kind gebleven. Ze is ontzettend lief voor de kinderen maar met de ondeugende streken van Piet Vianetta moeten Sint, Mauricio en de rest altijd op hun hoede zijn.

In 2019 is Vianetta te zien in de film De Brief voor Sinterklaas met o.a. Bram van der Vlugt en Aad van Toor.

Flexpieten

Naast het vaste team kan Stichting Sint, Mauricio en de rest ook elk jaar weer vertrouwen op een aantal flexpieten : 
Kwebbel, Deejay Piet, Moederke Piet en natuurlijk de rest!

Reacties gesloten.